HOME
NOTA
PERKHIDMATAN PENYAJIAN MAKANAN
PROSEDUR MELAYAN TETAMU
PAKAIAN SERAGAM PRAMUSAJI
PERANGGU MEJA
PENYEDIAAN PERANGGU MEJA (TABLE D'HOTE)
PENYEDIAAN PERANGGU MEJA (ALA CARTE)
PENYEDIAAN PERANGGU MEJA (MELAYU)
PENYEDIAAN PERANGGU MEJA (CINA)
PENYEDIAAN PERANGGU MEJA (INDIA)
LIPATAN NAPKIN
JENIS-JENIS LIPATAN NAPKIN
KAEDAH LIPATAN NAPKIN
ETIKA PENGGUNAAN NAPKIN
GALERI
PRAMUSAJI
PERANGGU MEJA
LIPATAN NAPKIN
VIDEO
PERKHIDMATAN PENYAJIAN MAKANAN
PERANGGU MEJA
LIPATAN NAPKIN
HUBUNGI KAMI
Feeds
RSS
Facebook
Twitter
|
GALERI PERANGGU MEJA
Home
Subscribe to:
Posts (Atom)
Mari Chat Bersama Kami :)
ShoutMix Live Chat
Bio
Kami adalah pelajar
Sarjana Muda Pendidikan Vokasional (Katering)
dengan Kepujian , Universiti Tun Hussein Onn Malaysia .
Blog ini dihasilkan bagi memenuhi keperluan subjek
Teknologi Maklumat dalam Pendidikan
.
Semoga blog ini dapat membantu pengunjung blog yang ingin mengetahui mengenai
Operasi Perkhidmatan Makanan
.
Pengarah Blog
Noor Azian Erdawaty Bt Zainudin
Timbalan Pengarah Blog
Norul Husna Bt Mohamed
Editor Blog
Nurul Athirah Bt Ramli
Penolong Editor Blog
Siti Zarina Bt Mohd Julaini
Yutz Catering Crew. Powered by
Blogger
.
Copyright © 2013
OPERASI PERKHIDMATAN MAKANAN
.